THE HANGOUT DELFT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Hangout Delft. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 9:52 Lekker gegeten! Vooral de knapperige eend Tip: wat verse munt, koriander en limoen (ipv citroen) had de soep helemaal afgemaakt.
17 feb 2024 om 10:51 Het eten smaakte prima, maar was niet warm meer. Daarnaast vind ik 0,99 cent servicekosten om mijn "bestelervaring" te blijven verbeteren volstrekt belachelijk.
16 feb 2024 om 20:33 Prima en lekker eten
14 feb 2024 om 18:45 Bij de beefnoodle soup worden de ballen telkens vergeten. Ik had het in de opmerking gezet maar alsnog geen ballen maar plakken rauwe rosbief. De pokebowl crispy chicken bestaat voor 95% uit rijst. Er weinig groente lijkt eerder een rijstbowl.
2 aug 2023 om 22:22 Kleine portie
17 apr 2023 om 12:30 Best
11 apr 2023 om 21:16 One of the most authentic asian food you can find in the country. Very recommend it
9 mrt 2023 om 19:58 Very nice food, however delivery takes a very long time. I live very close to the restaurant, so that delivery time was very long for what I think should be. But everything else.. the food is incredible.
15 dec 2022 om 10:06 Vietnamese soep besteld, was ok. Soep was niet goed verpakt en daardoor gaan lekken in papieren tasje. Toen de bezorger het uit zijn tas haalde, viel alles door het tasje naar beneden op de grond. Gelukkig netjes opgelost door thuisbezorgd.
6 dec 2022 om 18:49 I guess it's a bit expensive for the amount of pho, but it does taste good. Would order again
11 nov 2022 om 8:35 Zeer kleine porties en zeer mager gevulde curries. Zeker voor het gevraagde bedrag en in vergelijking met eerdere bestellingen. Dit was onze laatste bestelling bij the Hangout.
16 jun 2022 om 16:10 Spring rolls super lekker! Niet de standaard. Luxe tonijn salade miste 2 ingrediënten was echt alles behalve luxe. Zonde.